Topless

Mandebøffer og lækre fyre serveret på fad! Medisteren serveres først under stripshowet... men der er masser af bodytequila!


Topløs servering


Copenhagen Gigoloes serverer for dine gæster. Når veninderne sidder vel til bords og er klar til at få steg på gaflen, smider Copenhagen Gigoloes bøfferne på bordet. Skulle en af dine veninder have pådraget sig seneskedehindebetændelse og ikke se sig i stand til at skære kødet ud, klarer Copenhagen Gigoloes også det – en Gig sætter sig på skødet og håndfodrer staklen.

De årvågne Gigs sørger selvfølgelig for at rødvinsglassene aldrig bliver tomme, og dine veninder ikke i stand til at rejse sig fra bordet.


¤¤¤


Mandestrippere i baren! Strip flaskerne og lad Copenhagen Gigoloes fylde i glasset. Bartenderen er selvfølgelig iført butterfly og… ikke meget andet!


Topløs Barbetjening


Copenhagen Gigoloes kan stå på begge sider af baren. Har du en bar, eller måske bare en masse sprut, mixer Copenhagen Gigoloes gerne dine drinks.

Du kan få en stiv whisky i et glas, en cocktail med is og bær, eller du kan få en tequilla på en Gig med salt og citron at bide i.


Når du hyrer en Gig til at betjene din bar er han selvfølgelig iført butterfly og… ikke meget andet!Bodytequila


Bodytequila drikkes af en krop – egentlig er det kun salt der slikkes af kroppen, hvorefter selve tequilaen drikkes ud af et glas og der bides til citronen monteret i skænkerens mund.

Copenhagen Gigoloes er altid klar til at servere en bodytequila – i baren, ved teselskabet, eller til mormors fødselsdag.

Copenhagen Gigoloes serverer tequilaen lige som du vil ha' den! Vælg fx mellem INTENSE - ROUGH - SEXY 


Bon Appetite!Butlerservice


Hvem er det der banker? – det er veninderne der kommer! Hvem er det der lukker op? – det er Copenhagen Gigoloes! Gigs'ne byder dine veninder velkommen og hjælper dem af med frakkerne. Selv har Gigs'ne allerede smidt overtøjet – de er bare mænd… med butterflys.


CG Entertainment 2015 All Rights Reserved

Tel: +45 42 90 32 42